Slet din EatSafe-konto

Du kan altid få slettet din konto og dine oplysninger. Vælg den vej, der passer dig.

Har du stadig appen?

  1. Åbn EatSafe og log ind.
  2. Tryk på menuen øverst til højre og vælg Indstillinger.
  3. Rul ned i bunden og tryk på Slet konto.
  4. Følg trinnene på skærmen for at bekræfte.

Kontoen slettes med det samme.

Kan du ikke komme ind i appen?

Har du afinstalleret appen eller glemt din adgangskode, kan du bede os om at slette kontoen.

Skriv til hej@eatsafe.dk med emnet "Slet min konto", og send mailen fra den e-mailadresse, du har oprettet kontoen med. Så kan vi se, at det er din konto. Vi sletter den hurtigst muligt og senest inden for 30 dage, og du får en besked, når det er gjort.

Hvad bliver slettet?

Din profil, dine allergi- og helbredsoplysninger, familieprofiler, indkøbslister, scanningshistorik, favoritter, beskeder, tilmeldinger til push, feedback og produktindsendelser, herunder de billeder, du har indsendt, samt selve loginkontoen.

Hvad bliver ikke slettet med det samme?

Læs mere i privatlivspolitikken, afsnit 11.